Entertainment

Ben Saunders: ‘Ik heb geen spijt’

08-05-2015 14:01

Lieve mensjes van nl Normaal gesproken zou ik niet op een media reageren maar ik vind dat het nu een beetje te ver gaat ! Ik heb aan NIEMAND een reactie gegeven tot NU ! Ze doen alsof ik heb gereageerd om een reactie van mij te krijgen !en doen alles voor kijkcijfers ! Als het over jezelf gaat ! Dan ren je weg mr de albert! En Ja ik heb een goede corricherende tik gegeven aan iemand die … Te ver zijn gegaan in mijn ogen ze stonden met 6 man om hem heen, en werd heen een weer getrokken ! Dit is MIJN vader en zal dit nooit toelaten ! Ik heb mijn principes ! En belangrijk ik heb mn familie nog ! En heb geen spijt dat ik NIET ben weggelopen en zeker niet omdat ik mn vader aleen liet staan ! Ik zal er voor moeten boeten , zonder moeite met geheven hoofd ! Give respect get respect Ben Saunders

A photo posted by Ben Saunders (@bensaundersmusic) on

Ben Saunders heeft gereageerd op zijn ernstig mishandelen van een verkeersregelaar in Hoorn. Via Instagram laat Saunders weten ‘geen spijt te hebben dat ik niet ben weggelopen’, ‘mn vader niet aleen liet staan !’ en dat hij ‘een goede corricherende tik’ heeft gegeven aan ‘iemand die te ver zijn gegaan in mijn ogen ze stonden met 6 man om hem heen, en werd heen en weer getrokken !’.

Dankzij deze ‘corricherende tik’ in kwestie liep het slachtoffer een kaakfractuur, een hersenschudding en een gespleten gebit op.

Veel inwoners van Hoorn, en ook niet-inwoners van Hoorn, spraken daags na de mishandeling hun afschuw uit en ook de burgemeester van Hoorn, ooit heel blij met de Hoornse beroemdheden, reageerde vol afschuw op het gebeuren.

De volgers van Saunders’ Instagram-account staan echter achter hun idool. “Groot gelijk, ik had hetzelfde gedaan”, “hij komt nog goed weg met z’n kaak” en “Die gasten hebben altyd n grote bek en als ze dan n tik krijgen gaan ze janken bij de politie bah” zijn enkele van de reacties.

Het is niet bekend of deze geweldsverheerlijkers ook inwoners van Hoorn zijn.

Lees ook:
‘Ben Saunders slaat verkeersregelaar het ziekenhuis in’
Slachtoffer Ben Saunders: kaakfractuur, hersenschudding, gebit doormidden gespleten