Opinie

Serious Request #SR14, zo kun je het vermijden

21-12-2014 15:42

1 – Kijk geen tv

Televisie is hét achterhaalde medium van 2014 en gaat in 2015 een nog veel meer achterhaald medium worden om in uiterlijk 2020 gewoon netjes op te houden met bestaan, zoals het is bedoeld. Dankzij de omvangrijke erfenis van terroristische babyboomers (PvdA) zitten we in Nederland al sinds het jaar onzes Heeren 1856 opgescheept met een kolossaal en megaduur monster dat publieke omroep heet. 

Deze publieke omroep doet niets anders dan verschrikkelijk entertainment dat alleen terroristische babyboomers leuk vinden uitzenden en 24 uur per dag propaganda maken voor een anti-realistisch en achterhaald links wereldbeeld waarin humor, kritiek en journalistieke diepgang volstrekt verboden is omdat alle imbeciele mensen maakbare slachtoffers van het grootkapitaal zijn. Dit in de hoop zoveel mogelijk onschuldige jongeren als Tim Hofman in te kunnen kapselen en te brainwashen teneinde iets te kunnen ondernemen tegen Wilders, Geenstijl en alle barbaren die de goedkope hypocrisie van zelfpijpend, prijzen uitdelend, blank televisiemakend Nederland keer op keer doorprikken voorgoed uit te kunnen schakelen.

Zonder enig succes overigens, wat het verplicht via de belastingen moeten meebetalen aan deze weerzinwekkende Noord-Koreaanse Stalin-televisie nog veel en veel schrijnender maakt.

Anyway, ofwel zet de tv helemaal niet aan (scheelt je ook een preek of acht per jaar van Felix Rottenberg (PvdA/BKB)) ofwel kijk uitsluitend film/pornokanalen en Comedy Central en je krijgt vrijwel niets mee van Serious Request en de rest van die narcistiche Gerard Ekdom-show voor een beter Afrika of baby’s zonder diarree, ofzoiets.

Serious Request preventiescore van geen televisie: 99%

 

2 – Luister geen radio

Zie hierboven, maar vul dan voor ‘tv’ ‘radio’ in. Voor de rest is alles hetzelfde maar dan met Giel Beelen. Overigens was radio vroeger nog wel eens leuk toen de Avro nog gewoon Avro was en ze op vrijdag Vrijdagmiddag Live (topprogramma!) maakten op radio 1 maar sinds de fusie met de TROS (lol) is dat ook niet meer want het was allemaal veel te humoristische en ongescripte niet verstikkende leuke kroegradio die niet monotoon ernstig werd voorgelezen en dat mócht natuurlijk helemaal niet. Ook paste het niet in de horizontale kleffe eenheidsworst van Radio Eenvandaag, wat een soort van aaneengesloten Terug naar 1977 zonder Mies Bouwman is. Jammerdepammer.

Nouja, gelukkig hebben ze nu ook bij de Avro een poffertjespaleis en mogen ze elk jaar gratis naar een concert van Jan Smit & Co. (Daarom traden die Volendammers ook op tijdens het laatste Prinsengrachtconcert, om al die witte wijn zuipende blanke Avro-bejaarden op zo’n truttige sloep alvast voor te bereiden op De Grote Omwenteling.)

Aangezien 3FM de organisator achter Serious Request is, en 3FM opereert vanachter de vijandige linies der radio, bestaat de Nederlandse radio deze donkere dagen uitsluitend uit de Grote Glazen Gerard Ekdom Show. Maar omdat je het niet ziet is dat nét ietsjes minder erg dan op de tv.

Derhalve krijgt geen radio een preventiescore van 98%.

 

3 – Ga niet op Twitter

In Godsnaam! Wat je ook doet: kijk niet op Twitter! Twitter is in nog geen jaar tijd afgezakt van aardig alternatief voor RSS naar Hyves in de laaste dagen van vlak voor de verkoop aan TMG (lol) en zo ongeveer 80% van wat er nu wordt getwitterd bestaat uit chronische debiliteit en morele ophef direct afkomstig uit de onderbuik van dom, hatend, rancuneus, jaloers, narcistisch, fuck you Nederland Kruideniersland der Kabouters (PvdA/BKB).

Vandaar ook dat Serious Request (#SR14) standaard trending topic is gedurende de tijd dat het Glazen Ivoren Paleis staat waardoor zelfs de mensen die je normaal wél vertrouwde ineens dingen gaan twitteren als “Hoera! 150 euro opgehaald! Lets hear it for de baby’s!” of “Fantastische sfeer hier in Haarlem! #sr14 #glazenhuis”.
De horror!

De mens als moreel failliete aangeklede aap met oogkleppen op en blinddoek voor die op aangeven van Gerard Ekdoms lengte van zijn lul en zijn legertje downies juichend en lachend het pad der lemmingen over de rand van het ravijn volgen: twitter anno 2014. Houzee!

Serious Request preventiescore van geen Twitter: 1100%

 

4 – Ga weg uit Nederland

Serious Request, dat kan alleen in Nederland. In geen enkel ander land heeft de mens zo weinig zelfrespect, zijn de kabouters zo makkelijk bereid zichzelf voor te liegen, wordt hypocrisie en zelfhaat zo fors beloond en is de kabouter zo snel tevreden met opzichtige kitsch en hatelijk opgedrongen ‘deugdzaamheid’ en ‘gezelligheid’.

In elk ander land zou alleen al bij het denken aan door tonnen belastinggeld per jaar betaalde DJ’s die doen alsof ze het goed voor hebben met de wereld en de rest vertellen wat ze moeten denken en hoe ze moeten deugen een snoeiharde opstand uitbreken.

Alleen al het feit dat een heel land in tijden van crisis met zes voedselbanken per gemeente en zorgcapaciteit voor zieken en bejaarden waar dunne poep langs de spillenbenen naar beneden laten lopen gelijk staat aan menswaardig ziek en oud zijn mag gaan zitten klappen en juichen voor meganarcisten die in hun hele leven nog nooit iets anders hebben gedaan dan dom ouwehoeren voor een microfoon zou vrijwel overal een reden zijn voor terroristische aanslagen, staatsgrepen en massale zelfmoorden. Vrijwel overal. Dus niet in Nederland.

Emigreer vandaag nog! Arthur van Amerongen heeft nog wel een plekje op de bank over in Portugal.

Serieus Request preventiesocre van niet in Nederland zijn: ontelbaar veel %.

 

5 – Pleeg zelfmoord

Onlangs was het nog groot nieuws: héél véél zelfmoorden in Nederland. Ja, gek hè met ieder jaar een glazen paleisje dat wordt opgetuigd voor schaamteloze graaiers die op andermans kosten de kansel mogen beklimmen en het volk in de bek mogen schijten ter meerdere eer en glorie van zichzelf en de gemeente die al die glazen kitsch mag hosten? En dan heeft Claudia de Breij geeneens een radioprogramma meer, kun je nagaan hoeveel erger het had kunnen zijn!

Terecht dus om er een einde aan te maken. In elk mens schuilt uiteindelijk een Anil Ramdas en elk jaar dezelfde door jou meebetaalde winterkleumterreur in een of andere treurige provinciestad eist uiteindelijk zijn tol. Dat begrijpen Giel Beelen en Eric Corton ook heus wel hoor.

Nou zouden die nooit de hand aan zichzelf slaan, want dat vinden ze veel te cynisch (CYNISME! SCHANDE!), maar ze houden u ook heus niet tegen. Integendeel: voor liefhebbers van het Glazen Huis geldt in wezen toch dat iedereen die het Glazen Huis niet leuk vindt maar het beste kapot kan, uit naam van liefde, verschilligheid, fatsoen, respect en betrokkenheid met de medemens uiteraard. Zie ook: Joop.nl.

Humor is het trouwens wel om zelfmoord te plegen door met een scherf glas van het Glazen Huis je pols open te snijden maar het kan ook subtieler door in je garage in je auto te gaan zitten, 3FM aan te zetten, de ramen open te doen en dan de handel net zo lang stationair te laten draaien tot kuchen geen optie meer is en diep inademen je al wegdommelend van alle leed verlost.

Het kan natuurlijk zijn dat u dit leest en net iemand bent verloren aan zelfdoding (terwijl u nog zo had gezegd: “Klik nou niet op de #SR14 hashtags!”) en in dat geval bent u gekwetst en is het tijd voor de nodige #OPHEF op Twitter. Daarvoor zijn #OPHEF-bingokaarten te verkrijgen bij @baspaternotte, wel zo leuk en er zijn mooie prijzen te verdelen zoals een meet and greet met Erwin Olaf en Ad Melkert in het soutterain van Tom Staal of Jan Roos, maar u kunt uiteraard ook voorbedrukte aangifte doen. Deze aangftes zijn vanaf NU verkrijgbaar bij @ananninga. Ze weet er van.

De tijd van ironie, satire en grappen ten koste van anderen is sowieso al lang voorbij, vinden ook De Correspondent (lol) en De Speld (lol)dus waarom zou u zich überhaupt nog langer laten kwetsen in een vrije democratie? Je kunt er over in debat gaan maar resultaten uit het verleden hebben geleerd dat verbieden, omleggen of aangifte doen een veel hoger rendement geeft, ook in de Tweede Kamer, die niet is bedoeld voor discussie en debat zoals veel mensen denken maar voor De Morele Waarheid en De Toon van het Debat. Zie ook: D66: Democratisch, liberaal, en dan blij zijn met vervolging van een democratisch verkozen volksvertegenwoordiger.  Ziet u nou wel dat debat helemaal nergens voor nodig is in de politiek? Het OM ruimt uw politiek opponent vanzelf wel een keer op.

Enfin, zelfmoord is by far de ideale oplossing voor het probleem dat Serious Request heet, het is sowieso een fijne oplossing voor alle problemen, je doet er ook veel anderen een groot plezier mee en het voorkomt dat je ooit te maken krijgt met de GGZ (een soort Kafka maar dan met langere wachtlijsten) of ‘psychiaters’ (lol) als Dirk de Wachter (een soort Vlaamse Kafka meets Paulo Coelho meets Kluun terwijl u aan het wachten bent op de geestelijke zorg en dus niet weg kunt).

Velen gingen je al voor, als u toevallig 27 bent is zelfmoord een extra geinige rock ‘n roll-verwijzing en mits je het juiste geloof aanhangt kun je er ook nog wat anderen in meenemen, want vreedzaam en tolerant zelf doodgaan doe je immers niet alleen in naam van naastenliefde don’t you know.

Serious Request preventiescore van zelfmoord plegen: honderd miljoen miljard %.

 

6 – Negeer alles. Altijd.

Sorry? Serious Request? Nee, zegt me niks. Glazen Huis? Wie? Haarlem? Wat? Pleurt toch op man, bolle!

Serious Request preventiescore van negeren: 100%.